Bibliotheek – Auteur

Boek: De menselijke stem

Jan Popke Jacob Ketelaar

De schrijver Leo Ketelaar was een zangleraar aan het convervatorium van zowel Tilburg als Maastricht. Hij schreef dit boek om zijn kennis en rijke ervaring door te geven aan een een nieuwe generatie.

Boek: Alles wat winter is en waar

Hilde Keteleer

al-wat-winter-is-en-waar

De inhoud van het motto voorin naar Eva Gerlach (woorden zijn bevracht met andere woorden die ‘armen’ naar de lezer uitstrekken) slaat op alle drie afdelingen: ‘Getralied lichaam’, ‘Verwerend lichaam’ en ‘Gerept lichaam’, die (door kwetsuren opgeroepen?) hunkering naar koestering bevatten.

Boek: Neutraal Onderwijs

Theodor Matthieu Ketelaar

neutraal-onderwijs-bewerkt

Pro en Contra was een serie over vraagstukken van algemeen belang. Volume 7 van de derde serie ging over het Neutraal onderwijs. Ketelaar verdedigt in dit document van 36 pagina’s de pro-zijde. Zijn opponenent J.B. du Buy verdedigt de contra zijde.

Boek: Avond aan Avond

Frank Ketelaar (Frank)

avond-aan-avond

Vrijdagavond om tien uur zal in caf e Dolle Bak optreden de Nederlandse zanger Johnny Beverly, vooral bekend van zijn hits ‘Oh Molly’, ‘Pardon Monsieur’ en ‘Bim Bam Bom’. De sympathieke zanger werkt al weer een tijdje aan zijn comeback en vereert Grasdijk voor de tweede keer dit jaar met een bezoek.