Galerij 1 – Media


Jessica Christine (Jessica) Keetelaar

Nam deel aan het televisieprogramma "Extra Large" van de NCRV op 21 november 1994. Jessica Ketelaar praat met advocate Sabine Brouwer over haar specialisatie: het verdedigen van jeugdige delinquenten, advocatenseries, haar voorkeuren en betrokkenheid met cliƫnten. Met rondleiding door een gerechtsgebouw.

Link: http://www.beeldengeluid.nl/
Link: http://www.beeldengeluid.nl/

Dorothea Adriana Maria (Tanja) Ketelaar

foto

Beter bekend als "Tanja Koen". Bekende omroepster van de NCRV die o.a. het derde Nationale Songvestival presenteerde op 11 februari 1958.


Bernhard L.J.W.G. (Benno/Ben) Ketelaar

foto

Als directeur van de Groningse Kredietbank werd hij verdacht van een fraude van 6,5 miljoen gulden; samen met oud staatssecretaris Evenhuis. Er werd op 3 juni 1997 anderhalf jaar straf tegen hem geeist. In een Nova uitzending van 21 juni werd een gesprek met hem uitgezonden. Op 5 februari 1999 is hij vrijgesproken van oplichting en fraude.

Link: Ben

Karel Ketelaar

Was op 7 december te zien in het tv-programma Alles mag: Medialab. 2. Het betrof een reportage over live role playing bij het koninkrijk Malatiƫ in Utrecht. Spelleider Karel Ketelaar wordt gevolgd tijdens de voorbereiding op een Middeleeuws rollenspel in het bos en praat over de oorsprong van het rollenspel.

Link: http://www.beeldengeluid.nl

Carolien Ketelaar

Heet voluit Carolien Ketelaar-de Lauwere. Bij de LUW gepromoveerd op "Koegedrag en managementaspecten van volledig automatisch melken in loopstallen".


Jos Ketelaar

Trad op in het programma "En wenst niet meer" op 10 november 1992 dat geheel gewijd was aan paddestoelen in de herfst. Vraaggesprek met paddestoelenkenner Jos Ketelaar en met paddestoelenliefhebber Hans Burghgraef die ingaat op de hallucinerende werking die het eten van sommige paddestoelen veroorzaakt.

Link: http://www.beeldengeluid.nl
Link: http://www.beeldengeluid.nl

Jaap Ketelaar

Op 1 oktober 1969 werd in het televisieprogramma Kenmerk aandacht besteed aan Jaap Ketelaar, de gedurende twaalf dagen in hongerstaking was om structuur van Nederland te veranderen.

Link: http://www.beeldengeluid.nl
Link: http://www.beeldengeluid.nl

Esther Ketelaar

foto

Donderdag 22 mei ontving de 500e deelneemster van de cursus ' Leidsche Rijn voor beginners' haar getuigschrift uit handen van cursusleider Theo Kuijpers. Esther Ketelaar volgde de cursus, omdat zij binnenkort in Terwijde gaat wonen.

Link: http://www2.utrecht.nl/smartsite.dws?id=61&item=17024&status=&deelwijk=

Peter Ketelaars

foto

Was debater in het tv programma "het lagerhuis". Is landbouwer van beroep en "doet zijn uiterste best om het imago van zijn beroepsgroep te verbeteren".

Link: http://www.omroep.nl/vara/tv/lagerhuis/

Leo Ketelaars

foto

In het televisieprogramma "Amateurs Actief" werd op 17 december 1968 een uitvoering vertoond van "Midwinterpsalm". Leo Ketelaar zong daarin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *